Wanhua-BorsodChem Ösztöndíjprogram

Európa egyik piacvezető MDI, TDI, PVC és klóralkáli termék gyártója, a Wanhua-BorsodChem 2012 tavaszán meghirdeti a hallgatók körében ösztöndíját a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Kar, Vegyipari technológia, illetve Polimer technológia szakirányos MSc és PhD hallgatói részére.

Társaságunk, a Wanhua-BorsodChem az MDI és TDI termékek, PVC porok, valamint speciális vegyi és alap-anyagok vezető európai gyártója. Kiváló minőségű nyersanyagot biztosítunk az iparágak széles köre számára, különféle termékek gyártásához: háztartási eszközökhöz, gépjárművekhez, italok készítéséhez, az építészethez és tervezéshez, ruhákhoz és cipőkhöz, műszaki eszközökhöz, bútorokhoz, ágyneműkhöz, csomagolóanyagokhoz, festékekhez, burkolóanyagokhoz, gyógyszerekhez, valamint gumiipari anyagokhoz. Termékskálánk és technológiai megoldásaink folyamatosan bővülnek, piaci szerepünk napról-napra erősödik. A Wanhua-BorsodChem története számos nemzedéken ível át, mely minden generációt számos kihívás elé állított. Nagyon büszkék vagyunk eddigi sikereinkre, melyek újabbak elérésére sarkall minket. Számunkra a legfontosabb érték a tudás, és az, hogy azt továbbadjuk a jövő generációi számára. A Wanhua-BorsodChem új TDI 2 üzemének átadásával Európa első számú TDI gyártójává lépett elő, míg az MDI gyártás területén a világ harmadik legnagyobb gyártójának tekinthető.

Nagyobb eséllyel pályázol a Wanhua-BorsodChem Ösztöndíj Programra, ha:

  • Tanulmányi átlagod az előző két félévben legalább 4.0
  • Vegyipari technológia, vagy Polimer technológia szakirányos MSc anyagmérnök vagy (PhD esetén ilyen egyetemi végzettségű)
  • Vegyiparral kapcsolatos témában írtál TDK dolgozatot
  • Jól beszélsz angolul
  • Részvételedet az illetékes Kar dékánja is támogatja

 Mit kínálunk?

  • A hallgatók egy 1+2 hónapos szakmai gyakorlaton vesznek részt a Wanhua-BorsodChem szervezésében, ezzel fontos ipari szakmai tapasztalatokra tehetnek szert. (1 hónap BC, 2 hónap WH, Kína, várhatóan 2012. szeptember 1-jétől)
  • Repülőjegy, szállás és étkezés térítése, ösztöndíj

Jelentkezésedet az Wanhua-BorsodChem és a Miskolci Egyetem Ösztöndíj Bizottsága bírálja el. Az elnyert ösztöndíjakat a bizottság döntése alapján a Wanhua-BorsodChem finanszírozza.

A Wanhua-BorsodChem Ösztöndíj Programra való jelentkezési határidő: 2012. május 31. (csütörtök)

A program szakmai tartalmáról a Wanua-BorsodChem tájékoztató előadást tart 2012. május 15-én (kedd), 13.00 órától, A Káldor Mihály előadóteremben B/1.épület Fsz. 9. terem.

A Jelentkezési lapot és az információs csomagot az alábbi linkre kattintva lehet letölteni: www.mak.uni-miskolc.hu/WHBC-osztondij

Kérdéseidet feltenni, illetve a jelentkezési lapot, valamint a CV-det és motivációs leveledet leadni az egyetemi koordinátornál tudod:

Műszaki Anyagtudományi Kar – kari koordinátor

Dr. Szabó Tamás, adjunktus, tanulmányi referens
Dékáni Hivatal: C/1. épület I. em. 105. szoba, Tel.: 46/565-111 / 20-72, 15-36 mellék
E-mail: polsztam@uni-miskolc.hu
Wanhua-BorsodChem Ösztöndíj Program

Fel